Vinterstillhet på Vaset 25. – 27. jan

Opplev vinterstillheten på Vaset

Fjellet på Vaset innbyr til ro og stillhet for deg som vil vekk fra hverdagens mas og kjas. Hva med å legge igjen telefonen, koble helt fra og oppleve roen og stillheten, i kombinasjon med hyggelige aktiviteter og god mat?

Priser og mer informasjon om de ulike aktivitetene finner du ved å klikke på påmeldingslinkene.

NB programmet kan bli endret:

Fredag 25. Jan 19.00: Fakkelvandring – Mørket og stillheten i Januar er en opplevelse i seg selv. Bli med på en stemningsfull vandring i juvet med fakler som eneste lyskilde. Målet med vandringen er å koble av, oppleve stillheten og nyte naturen selv om det er mørkt.

Påmelding her: Påmelding Fakkeltur

Lørdag 26. Jan

06.30: Hodelykttur til Grønnsenknippa – Si god morgen til sola! En spesiel opplevelse på fjellski. Er du en morgenfugl eller har du en drøm om å være det? Dette er muligheten for deg å få en fantastisk opplevelse. Stå opp før alle andre, gå på ski med hodelykt, opplev stillheten i fjellet og stå på toppen av ett fjell når sola sakte ønsker Norge god morgen.

Påmelding her: Påmelding hodelykttur til Grønnsensknippa

13.00: Go`kar stykkjo – har vært en del av kulturen i Valdres gjennom generasjoner, og er fortsatt den dag idag ikke uvanlig å gjennomføre som lek og morro i gode lag. Utfordre deg selv – og bli med på denne uhøytydlige og morsomme seansen.

Påmeling her: Påmelding til Go`kar stykkjo

18.00: Jakten på Haugfolket – trugetur i mørket. Fjellskogen på Vaset er magisk når mørke setter inn. Kommer vi over tregrensen, åpner himmelen seg med sine millioner av stjerner. Dette er en trugevandring spekket med opplevelser og inntrykk. Guiden vil underveis fortelle levende historier. Med truger kommer man seg frem gjennom tett skog og i ulendt terreng, og ofte på steder det hadde vært mer krevende på ski

Påmelding her: Påmelding trugetur i mørket

Søndag 27.Jan

09.00: Yoga for nybegynnere – Ashtanga yoga for nybegynnere Nøsen yoga kommer til Vaset og holder en time i Ashtanga yoga i rolige, avslappende omgivelser i Låvin på Brennabu. Vi håper du får avspent og koblet av slik at du er klar for en  ny uke.

Påmelding: Påmelding Yoga for nybeggynere

Overnatting og servering:

Klikk her for å se overnatting- og serveringstilbud på Vaset